linkbuilden

linkbuilden is een proces waarbij u links van relevante sites naar uw eigen site opbouwt. linkbuildenkan op verschillende manieren worden gedaan, maar de meest effectieve manier is door het indienen van artikelen in directories, blogs, forums en andere websites.

linkbuilden via een sterke raadgever

Een andere manier om links te bouwen is door gratis informatieproduct (of website, blog of nieuwsbrief) artikelen in artikel directories te plaatsen, waardoor het artikel op het internet kan worden gepubliceerd. Dit kan worden gedaan door uw website-URL of uw link aan het einde van elk artikel te plaatsen en het bronvak van het artikel te gebruiken om een ​​biografie en een link naar uw site op te nemen. Zorg ervoor dat u de artikelen actueel en up-to-date houdt, zodat ze waarschijnlijk ook een soort van verkeer naar uw website terughalen.

Het mooie van services voor het schrijven van artikelen is dat ze relatief goedkoop zijn en dat u meerdere artikelen tegelijk in meerdere mappen kunt plaatsen. Als je ze niet zelf gaat schrijven, zorg er dan voor dat je iemand vindt die de vaardigheid en het vermogen heeft om het voor je te doen. De meeste serviceproviders voor het schrijven van artikelen geven een geld-terug-garantie, dus u weet dat als ze niet de gewenste artikelen krijgen, ze ook uw geld terugbetalen.

Als u het zich niet kunt veroorloven om te betalen om artikelen in artikelmappen in te dienen, dan is een andere geweldige manier om linkbuildenlinks te maken via blogs. Een blog is in wezen een website met artikelen die zijn geschreven door een gewone blogger of auteur over het onderwerp.

Een van de belangrijkste manieren om links naar links te bouwen, is via forums. Forums zijn geweldige plaatsen om uw informatie te delen, in contact te komen met andere bloggers of uw expertise en kennis te delen, wat allemaal nuttig kan zijn voor lezers. Forums zijn ook een plek om meer te weten te komen over nieuwe onderwerpen in uw niche die nog niet zijn geïntroduceerd.

Toen ik voor het eerst begon met linkbuilden was ik niet zo succesvol, maar toen ik een paar eenvoudige stappen aan mijn blogschrijfproces toevoegde, kon ik binnen enkele uren backlinks van goede kwaliteit krijgen. Nu krijgt mijn blog elke dag veel verkeer en ik geniet van het gratis verkeer en de gratis advertenties die daarbij horen!

linkbuilden links zijn belangrijk en kunnen op veel verschillende manieren worden gedaan en u hoeft er niet veel geld voor uit te geven, maar het is nodig om meer bezoekers naar uw website of blog te leiden. Hoe meer u het gerichte verkeer naar uw blog of website krijgt, hoe succesvoller uw online marketing zal zijn.

Een andere geweldige methode voor het maken van links naar links is om goedkope en gebruiksvriendelijke Google AdSense-advertenties te kopen en deze naar uw blog of website te sturen. Er zijn veel gratis programma’s waarmee u uw eigen advertenties kunt maken en deze op uw website of blog kunt posten, en het meest populaire programma is Google AdSense. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om online inkomsten te genereren en u hoeft niet veel geld uit te geven aan advertenties of andere soorten advertenties.

U kunt ook uw eigen linkbuilden-links aan de zijkant maken door uw artikelen en inhoud voor te leggen aan artikeldirectory’s die directories beschikbaar hebben op hun website. Als u ooit bepaalde zoekwoorden in Google heeft moeten typen om een ​​site te vinden die heeft wat u zoekt, dan weet u hoe moeilijk dat kan zijn.

Zodra u hoogwaardige backlinks begint te krijgen, zullen de zoekmachines het opmerken en zullen ze erkennen dat dit zal helpen om uw ranglijst te verhogen. Het is niet meer dan normaal dat uw site stijgt in de positie van zoekmachines en u uiteindelijk gerichte bezoekers van uw website oplevert, wat op zijn beurt uw paginarangschikking zal verhogen en u meer links zal geven die zullen resulteren in meer gericht verkeer.

linkbuilden paketten

Linkbuilding is net zoals SEO een lange termijnstrategie. Het is niet zo als je vandaag 50 backlinks krijgt dat je volgende week 5 plaatsen zal gestegen zijn in de ranking van Google. Wij bevelen onze klanten aan om het resultaat van linkbuilden pas na 6 maand te evalueren.  Het beste rendement van uw campagne  merk je maar pas op na een half jaar. Wij werken met pakketten per jaar, die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks kunnen betaald worden.

 

Linkbuilding Pakket 1
Per maand
€ 160
Link building 5 woorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 100 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 50 Internationale Blog posts over uw website
Linkbuilding Pakket 1 aanvragen
Linkbuilding Pakket 2
Per maand
€ 300
Link building 10 woorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 200 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 100 Internationale Blog posts over uw website
Linkbuilding Pakket 2 aanvragen
Linkbuilding Pakket 3
Per maand
€ 420
Link building 15 woorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 300 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 150 Internationale Blog posts over uw website.
Linkbuilding Pakket 3 aanvragen

 

Link building extra woord = 35 € 

Daar wij de linkbuilding volledig manueel behandelen werken wij met een contract van 1 jaar. Als u kiest voor een éémalige betaling krijgt u 15% korting.

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Laat linkbuilding over aan ons team

Wil je meer informatie wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons 0495/21 45 83 of mail: [email protected]