Blogs laten maken

Blogs laten maken? Iedereen die een beetje met SEO bezig is weet dat blogs of artikelen heel goed zijn voor je SEO. Een blog is een artikel die bestaat uit 300 tot 500 woorden met daarop 1 tot 3 links naar een bepaalde website. Blogs worden speciaal geschreven om een bepaald zoekwoord te ondersteunen en zijn bijgevolg zeer relevant aan de backlinks.

High Autoriteit Blogs laten maken

Iedereen kan op zich een blog schrijven maar je moet hem nadien geplaatst krijgen op een website. Wij van blogs laten maken doen dit allemaal voor jou.

Ons team schrijft relevante blogs die door ons zelf worden geplaatst op High Authority websites met een DA+40 en DR +40. Onze backlinks zijn volledig White-Hat proof en hebben zeer veel waarde. Voor Google zijn websites met een DR 40 + waarde zeer belangrijk. Doordat onze blogwebsites zeer High Autoriteit zijn gaat Google die ook zeer snel indexeren, meestal is dit na 2, 3 dagen reeds het geval.

 

Blogs in het Engels

Onze blogs schrijven we meestal in het Engels omdat Google een Engelstalige blog meer waardeert dan een blog geschreven in je eigen moedertaal. In de Engelstalige content staan natuurlijk jou links in het Nederlands anders zouden jou links geen waarde krijgen. Een blog in het Engels kan in theorie vele honderden miljoenen mensen aanspreken. En nog eens een veelvoud daarvan spreekt de taal niet echt, maar heeft voldoende kennis in huis om de nuttige info van je blog te schrapen. Vergelijk dat maar eens met de schamele 25 miljoen mensen die het Nederlands machtig zijn! Google gaat daarom een blog in het Engels zeer erg waarderen waardoor jou link ook veel waarde meekrijgt.

Enkele voorbeelden van blogs

Guest blog voorbeeld 1
Guest blog voorbeeld 2
Guest blog voorbeeld 3
Guest blog voorbeeld 4
Guest blog voorbeeld 5

 

Onze blog pakketprijzen

 

Blog Pakket 1
€ 75
Levertijd ongeveer 3 dagen
Wij schrijven 3 unieke artikelen in het Engels en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DA en DR 40+
Bestel Blog Pakket 1
Blog pakket 2
€ 200
Levertijd ongeveer 7 dagen
Wij schrijven 8 unieke artikelen in het Engels en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DA en DR 40+
Bestel Blog Pakket 2
Blog pakket 3
€ 450
Levertijd ongeveer 15 dagen
Wij schrijven 20 unieke artikelen in het Engels en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DA en DR 40+
Bestel Blog Pakket 3

 

Kenmerken

Artikelen op High Autority .com domeinen met een Rating van minimaal 40 DR per blog
Echt verkeer met Hoge DA CBD blogs
Internationale blog techniek
Google geïndexeerd
Do-Follow backlinks
Veilige backlinks

 

Blog artikelen die interessant zijn voor Google

Gastposts zijn een van onze favoriete manieren om meer verkeer naar een website te krijgen. Wij van blogs laten maken gebruiken deze linkbuilding strategie al jaren.  Als u er niet van overtuigd bent dat blogpost artikelen uw website zullen boosten neem dan de proef op de som en  probeer het uit! U zal snel merken dat uw website een flinke boost zal krijgen.

Wanneer u trouwens bij ons een bog pakket bestelt krijgt u een Excel bestand toegestuurd met daarin alle linkjes naar de blogs toe. Zo hebt u een overzicht van de blog plaatsingen.

 

Contacteer ons

Blogs laten maken? Wilt u meer info over onze manier van werken contacteer ons dan vrijblijvend op +32 495/21 45 83 of mail: [email protected]

 

Wat zijn guest blogs

Blogs zijn een van de meest populaire marketinginstrumenten van vandaag. Ooit beschouwd als slechts een instrument voor zelfexpressie, worden ze nu gezien als een effectieve methode om een merk op te bouwen en verkoop te genereren.

Een goed geschreven blog wordt een platform dat uw relatie met bestaande klanten verbetert, uw bedrijf blootstelt aan potentiële nieuwe klanten en u positioneert als een expert in de sector.

Blogs Help met SEO

blogs laten maken

Blogs laten maken die zijn geïntegreerd in uw bedrijfswebsite kunnen uw site helpen om in de zoekmachine te worden opgenomen, wat zich vervolgens vertaalt in een toename van het verkeer. Omdat u voortdurend inhoud toevoegt via uw blog, merken zoekmachines dat uw site fris en informatief is.

Blogs geven u ook de mogelijkheid om trefwoorden te gebruiken, die woorden die uw potentiële klanten in het zoekvak zetten. Als u bijvoorbeeld antieke theeketels verkoopt, kan elke post op uw site zich richten op het trefwoord “antieke theeketels” en aanverwante zinnen als “18e eeuwse theeketels” en “Europese theeketels”.

Dat type inhoud positioneert u als de autoriteit op antieke waterkokers zowel naar Google als naar uw bezoekers, en u kunt vanuit uw blog linken naar gerelateerde verkooppagina’s op uw website.