linkbuilding websites gezocht

linkbuilding websites zijn nodig voor het plaatsen van backlinks voor jou website. Iedereen die zelf probeert om aan linkbuilding te doen wordt ermee geconfronteerd, het probleem om relevante goede kwalitatieve  linkbuilding websites te vinden.

Relevante linkbuilding websites heb je nodig

Als u op de eerste pagina van Google wilt scoren, moet u backlinks hebben van relevante sites en blogs.

Om organisch verkeer naar uw website te trekken, moet u backlinks verdienen en opbouwen, dat wil zeggen relevante, autoriteitsbronnen krijgen om terug te linken naar de inhoud op uw website. Dat is een teken voor Google dat uw inhoud van hoge kwaliteit en relevant is, en ook dat het waarde toevoegt aan uw bezoekers.

Hoe meer backlinks u ontvangt, hoe beter uw rankings en online reputatie zullen zijn, wat betekent dat uw inhoud zal worden weergegeven in de topresultaten voor relevante zoekopdrachten en zoekwoorden.

Statistieken zeggen dat slechts 0,78% van de Google-zoekers op de resultaten op de tweede pagina klikt, en dat plaatst de zaken echt in perspectief. Met andere woorden, als u niet op de eerste pagina van de SERP’s staat, is de kans op klikken en verkeer op zijn zachtst gezegd klein.

Het verkrijgen van links van dergelijke respectabele websites komt neer op contact opnemen met bloggers en webmasters en hen vragen om terug te linken naar uw inhoud. En dat is niet bepaald de gemakkelijkste en meest directe manier om te doen, vooral niet als je net begint.

Maar gelukkig zijn er een aantal verschillende mogelijkheden voor linkbuilding die u kunt benutten en uw reputatie en rankings kunt verbeteren.

Wie zorgen voor de links die u nodig hebt

Wij weten als geen ander dat linkbuilding zelf doen bijna onmogelijk is. Wij kunnen hier wel voor zorgen.  Bestel één van onze pakketten en wij zorgen maandelijks voor de backlinks die u nodig hebt om hoger te scoren binnen Google. Wij beschikken over ongeveer 650 linkbuilding websites via rootdomains en 25.000 subdomeinen. Op deze linkbuilding websites kunnen ook blogs geplaatst worden.

Linkbuilding prijzen en pakketten

Heel wat bedrijven uit Vlaanderen en Nederland besteden hun linkbuilding uit aan ons team. We hebben ook veel SEO firma’s en webdesigners die gebruik maken van onze linkbuilding websites.

Onze pakketten zijn geldig voor één jaar en kunnen maand per maand of onmiddellijk voor 1 jaar betaald worden. Als u kiest voor 1 factuur per jaar ontvangt u een korting van 15 %

(alle prijzen excl. 21% BTW)

 

Linkbuilding Pakket 1
Per maand
€ 160
Link building 5 woorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 100 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 50 Internationale Blog posts over uw website
Linkbuilding Pakket 1 aanvragen
Linkbuilding Pakket 2
Per maand
€ 300
Link building 10 woorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 200 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 100 Internationale Blog posts over uw website
Linkbuilding Pakket 2 aanvragen
Linkbuilding Pakket 3
Per maand
€ 420
Link building 15 woorden
Een pakket van relevante links naar uw website. U ontvangt 300 homepage links op verschillende domeinen per jaar + 150 Internationale Blog posts over uw website.
Linkbuilding Pakket 3 aanvragen

 

Voor meer zoekwoorden/pagina’s maken we graag een offerte op maat.

We kunnen uw pagina’s door middel van linkbuilding  op de eerste plaats van Google krijgen enkel en alleen indien uw pagina’s reeds op de 2 de of 3 de pagina van Google staan.

Indien nodig moeten we eerst de pagina’s optimaliseren of moeten er eerst geoptimaliseerde pagina’s geschreven worden. De prijzen liggen hier per pagina tussen de € 100 en € 200 éénmalig, afhankelijk van het aantal SEO pagina’s dat u wenst.

linkbuilding websites

 

Identificeer de autoriteitsbronnen in uw branche

Het is waar dat de term ‘autoriteit’ te veel wordt gebruikt in SEO.

Hoewel het een beetje een oppervlakkig modewoord lijkt, verwijst het naar geloofwaardige websites en portals waarvan de inhoud niet lichtvaardig wordt opgevat.

U vertrouwt waarschijnlijk meer op de informatie die u in de New York Times leest dan op een nieuwsportaal zonder naam met clickbaity-advertenties en overdreven koppen.

Als u echt wilt dat uw inhoud opvalt, dan is een backlink van een geloofwaardige bron de juiste keuze.

Maar veel mensen aarzelen om contact op te nemen met zulke grote namen in hun niche, omdat ze denken dat ze de koude schouder zullen krijgen. En dat is een grote fout.

Als uw inhoud goed geschreven, educatief en boordevol waardevolle informatie is, is er geen reden waarom een ​​bekende website terughoudend zou zijn om u een link te geven. Ze willen hun publiek ook nuttige bronnen bieden, en als uw inhoud het doel bereikt, is de kans groot dat deze wordt uitgelicht.

U kunt elk van de SEO-tools zoals Ahrefs, SemRush of Moz gebruiken om op links gebaseerde autoriteitsstatistieken te analyseren en websites te vinden waarnaar u uw inhoud gaat pitchen. Ahrefs heeft bijvoorbeeld twee statistieken – Doman Rating (DR) en URL Rating (UR) die u een redelijk goed idee kunnen geven van met wie u contact kunt opnemen als u hoogwaardige autoriteitslinks wilt bouwen.

Interne koppeling

Nee, dit is geen vergissing.

Interne links, hoewel voornamelijk geassocieerd met het verspreiden van hyperlinks tussen de pagina’s binnen hetzelfde domein. In lekentaal betekent dit praktisch het verbinden van verschillende pagina’s van uw website door middel van links.

Maar wat heeft internal linking te maken met het bouwen van externe links?

Veel!

Uw interne linkoptimalisatie  is essentieel als het gaat om het verspreiden en distribueren van PageRank-autoriteit over uw website. Dit betekent dat alleen als uw pagina’s intern goed verbonden zijn, ze allemaal zullen profiteren van het bouwen van externe links.

De truc is namelijk om de impact van de links die u verdient en krijgt te maximaliseren door hun autoriteit door te geven aan andere pagina’s op uw website, en u kunt dat doen door ze intern te linken.

Dit is een tijdrovende strategie, maar aangezien u geen tussenkomst van derden nodig heeft, kunnen we zeggen dat het laaghangend fruit is waar u gemakkelijk uw voordeel mee kunt doen.

Vraag en antwoord-websites

Vraag- en antwoordplatforms zoals Quora en Reddit kunnen uitstekende bronnen zijn voor het verkrijgen van backlinks en het aantrekken van verkeer naar uw website.

Dit is geen traditionele tactiek omdat het voornamelijk gericht is op verwijzingsverkeer en het opbouwen van naamsbekendheid, maar het is even succesvol in het verbeteren van uw rankings en het genereren van buzz rond uw bedrijf.

Wat u moet weten, is dat u hierdoor alleen nofollow-links krijgt, dat wil zeggen degene die Google negeert en niet crawlt, maar het zal u nog steeds veel gericht en mogelijk gekwalificeerd verkeer sturen. Daarnaast is deze tactiek geweldig om je linkprofiel te diversifiëren.

De truc met Q&A-platforms is om waarde te bieden, dus het is niet de bedoeling om gewoon iets te krabbelen en je link in het antwoord te proppen. Zo’n manipulatieve benadering zal je alleen maar verbannen, dus het is belangrijk om echt te proberen een eerlijk en behulpzaam antwoord op de vraag te geven.

Om het meeste uit Quora, Reddit en soortgelijke websites te halen, moet u proberen contact te maken met en betrokken te zijn bij relevante gemeenschappen, want dat stelt u ook in staat om uzelf te vestigen als een autoriteit in uw vakgebied en uw profiel te vergroten.

Verloren en gebroken links

Links worden na verloop van tijd verbroken en gaan verloren.

Hier zijn veel redenen voor, en sommige daarvan omvatten het updaten van de site, het bijwerken en vernieuwen van een stuk inhoud waar het werd weergegeven, en 301- of 404-omleidingen. In sommige gevallen is het mogelijk dat zelfs een pagina op uw website 404 wordt, en links die ernaar verwijzen, worden niet in aanmerking genomen voor rankings.

De conclusie is dat u uw links zorgvuldig moet controleren en de verloren of kapotte links moet repareren.

Wanneer u merkt dat u een link bent kwijtgeraakt, onderneem dan actie om deze terug te winnen door contact op te nemen met de persoon die uw contactpersoon was voor het maken van de link en hen te vragen uw link opnieuw toe te voegen of te repareren.

Als het probleem aan uw kant ligt, dat wil zeggen, als u een 404-pagina op uw website heeft, zorg er dan voor dat u links die ernaar verwijzen omleidt naar een andere die relevant is, zorg dat uw pagina weer werkt, of neem contact op en vraag de link target is geüpdatet.

Omgekeerd zoeken naar afbeeldingen

De kans is groot dat je een infographic of op maat gemaakte afbeelding hebt gemaakt en deze hebt gepubliceerd als onderdeel van je inhoud op je website.

Misschien was een gevestigde branche-expert bijvoorbeeld te gast op je podcast of in een webinar dat je organiseerde, dus maakte je van de gelegenheid gebruik om een ​​foto te maken en de inhoud van dat evenement te illustreren.

Nu is er een mogelijkheid dat iemand uw infographic of foto in zijn eigen inhoud heeft gebruikt zonder u een link te geven.

Gebruik Google Afbeeldingen om een ​​omgekeerde afbeeldingszoekopdracht uit te voeren en wanneer u die websites identificeert, neem dan contact met hen op en vraag om een ​​backlink.

Niet-gekoppelde merkvermeldingen

Net als bij de vorige mogelijkheid voor het bouwen van links, is deze gebaseerd op het feit dat u merkvermeldingen kunt identificeren en om een ​​backlink kunt vragen.

Soms worden merken genoemd in de pers en op verschillende websites als gevolg van hun PR-activiteit, en in sommige gevallen zullen die vermeldingen niet vergezeld gaan van een link die verwijst naar uw website.

Nogmaals, dit is een makkie waar je van moet profiteren en een link moet verdienen met een minimale inspanning. Neem gewoon contact op met de websites die uw merk hebben genoemd en vraag hen om een ​​link. Aangezien ze u al dekking hebben gegeven, is het zeer waarschijnlijk dat ze instemmen met uw verzoek.

Online mappen

linkbuilding websites

Het gebruik van online directory’s voor het verkrijgen van backlinks was vroeger een go-to-linkbuilding-strategie.

Het was gemakkelijk – u hoefde alleen maar relevante details over uw bedrijf te verstrekken, en voila! Je hebt een link voor jezelf gescoord.

Maar toen realiseerde Google zich dat mensen deze tactiek misbruikten en dat het behoorlijk spam is, dus besloten ze de stekker eruit te trekken.

Dus waarom hebben we het over online directory’s als het duidelijk is dat je er geen links van moet maken?

Het punt is dat je in sommige gevallen nog steeds kunt profiteren van het vermelden van je bedrijf in sommige mappen, vooral als je een lokaal bedrijf runt of in een kleine niche zit. Regionale directory’s die actief zijn binnen een bepaalde niche en waarvan het hoofddoel is om mensen daadwerkelijk te helpen bij het vinden van lokale producten of diensten, zijn waar u uw bedrijf zou moeten vermelden.

Als u zich afvraagt ​​of het indienen van een bepaalde directory zinvol is voor uw SEO-inspanningen, vraag uzelf dan af of u die directory waardevol en nuttig voor u zult vinden.

Zo is het een goed idee om een ​​backlink van een regionale Kamer van Koophandel te hebben. Als u het te druk heeft om dit zelf te doen, kunt u altijd een linkbuildingservice inhuren om dit voor u te doen.

Blog- en forumopmerkingen

Als je de SEO-richtlijnen van Google hebt gelezen , weet je waarschijnlijk dat het bouwen van links met behulp van blog- en forumcommentaren iets is waar de zoekmachine fronsend naar kijkt.

Het hoeft echter niet te resulteren in het overtreden van deze richtlijnen.

Namelijk, als de context juist is en als je opmerkingen relevant zijn voor het onderwerp en de blog of het forum, dan ben je alleen maar behulpzaam en vindingrijk. Met andere woorden, door te proberen relevante antwoorden te geven en bij te dragen aan discussies, zullen uw links als waardevol worden ervaren.

Zo kunt u wat gekwalificeerd verkeer aantrekken en een positieve impact hebben op uw SEO-reputatie.

Op dezelfde manier, als je een commentaarsectie en forums alleen gebruikt om je agenda te pushen zonder echt te proberen deel te nemen en waarde toe te voegen, dan worden je pogingen gemarkeerd als spam. In dat geval zou het gelden als een schending van de richtlijnen van Google.

Bestaande backlinks

Voordat u op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden voor linkbuilding, kunt u het beste profiteren van de mogelijkheden die u al heeft.

De logica is heel eenvoudig: als een website al naar uw inhoud heeft teruggelinkt, is de kans groot dat u er meer links van kunt ontvangen.

Voer een backlink-audit uit om te identificeren welke sites al naar u teruglinken – u kunt hiervoor zelfs uw Google Search Console gebruiken (u kunt GSC ook gebruiken voor inhoudsideeën ). Log gewoon in op uw account, klik op het tabblad ‘Zoekverkeer’ in de zijbalk en klik vervolgens op ‘Links naar uw site’.

Zodra u een lijst met backlinks heeft, noteert u hun URL’s en neemt u contact op met deze bronnen en vraagt ​​u hen om een ​​nieuwe mogelijkheid voor het bouwen van links. Als de blogger tevreden is met je vorige bericht, zullen ze waarschijnlijk bereid zijn je nog een backlink te geven.

Verdien je backlinks

Er zijn twee algemene manieren om backlinks te verkrijgen – de ene is om ze te verdienen en de andere is om ze te bouwen.

Hoewel beide hetzelfde doel hebben, namelijk het scoren van een backlink die naar jouw content verwijst, verschillen ze qua opzet en kwaliteit.

Dit verschil komt neer op het creëren van backlinks versus het creëren van waardevolle inhoud die organisch zal resulteren in een aantal bronnen die teruglinken naar uw inhoud zonder dat u ze daarom hoeft te vragen.

We hebben het over het verkrijgen van een concurrentievoordeel, waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten.

Het is vermeldenswaard dat het verdienen van links tijdrovend en niet helemaal eenvoudig is.

Hier zijn een paar tactieken om u te helpen dit te bereiken. Bekijk dit eens Waarom is inhoud belangrijk voor backlinks ? post voor meer informatie.

1. Gegevensgestuurde langetermijnactiva

Door goed onderbouwde meer dan 2.000 stukjes inhoud te produceren die worden ondersteund door relevante statistieken, bevindingen uit een onderzoek en citaten van branche-experts, kunt u redactionele links krijgen.

Deze statistieken kunnen afkomstig zijn van uw eigen interne bronnen of geloofwaardige datasets van derden.

Journalisten hebben bijvoorbeeld vaak de taak om meerdere artikelen per dag te genereren, en dat betekent het vinden van betrouwbare bronnen, afbeeldingen, infographics en andere middelen. Het delen van stukken van hoge kwaliteit die worden bevestigd door relevante onderzoeksstudies, kan u onmiddellijk links van respectabele publicaties opleveren.

2. Infografieken

Een paar jaar geleden waren infographics erg populair en het was gemakkelijk om er links mee te verdienen.

Dingen zijn veranderd, en nu is het niet genoeg om een ​​eenvoudige how-to, opinie of advies-geleide infographic te maken en backlinks te verzamelen.

In plaats daarvan kunnen infographics worden gebruikt als een effectieve methode om uw inhoud te visualiseren en de belangrijkste punten uit te lichten, wat betekent dat ze een verhaal moeten begeleiden.

Zie deze visueel georiënteerde indeling als het maken van uw lange inhoud beter verteerbaar en deelbaar.

3. Gratis tools en activa

Investeren in een gratis tool die nuttig is voor uw doelgroep, kan resulteren in een toestroom van autoriteitsbacklinks.

Denk aan een rekenmachine, analyser of testtool die handig kan zijn voor uw websitebezoekers.

Een vastgoedwebsite kan bijvoorbeeld een gratis hypotheekcalculator introduceren.

Buffer, een social media management tool, bouwde Pablo , waarmee marketeers eenvoudig aansprekende social media visuals kunnen maken.

Als uw eindresultaat waarde toevoegt aan uw publiek, zullen journalisten en andere bloggers uit uw niche uw gratis tool gebruiken wanneer ze het hebben over activa waar hun lezers baat bij kunnen hebben. En natuurlijk linken ze naar jou terug.

Er zijn honderden mogelijkheden voor het bouwen van links beschikbaar, en u hebt geen speciale vaardigheden nodig om hiervan te profiteren. Het enige dat u nodig hebt, is een plan, inhoud van hoge kwaliteit, een aantal hulpmiddelen en doorzettingsvermogen. Vergeet niet dat een aantal geloofwaardige websites daadwerkelijk backlinks willen geven omdat het ook goed voor hen is.