Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven? Blogs op externe websites zijn zeer gewild en ook zo belangrijk, en daar zijn goede redenen voor.

Blogs vergen veel tijd om te beheren en het kan moeilijk zijn om een constante stroom van goede ideeën voor de publicatie van inhoud te vinden die positieve resultaten voor uw bedrijf oplevert. Maar de kern van deze vraag is dat elke B2B en B2C content marketeer wil weten wat de impact van een blog kan zijn op hun zoekmachine optimalisatie inspanningen.

Kan een blog echt uw keyword rankings of verkeer voor andere pagina’s op uw site verhogen? Of is dat slechts een mythe?

Blogs laten schrijven zijn echt belangrijk voor een hogere ranking in Google

Op deze pagina hier over blogs laten schrijven zal ik uiteenzetten waarom blogs belangrijk zijn voor SEO, zodat je kunt begrijpen wat SEO in bloggen is en hoe blogs je online marketing inspanningen kunnen helpen stimuleren. Op het einde weet je precies waarom bloggen belangrijk is voor SEO en waarom elke serieuze bedrijfseigenaar of marketeer zich zou moeten concentreren op het publiceren van meer inhoud.

En als je klaar bent met het lezen van dit bericht over blogs laten schrijven, wil je misschien kijken naar mijn lijst van de top SEO bloggers of hoe je SEO thuis kunt leren om meer tips en advies over dit onderwerp te krijgen. En vergeet niet om de homepage te bookmarken om actuele SEO nieuws updates te krijgen!

Hoe belangrijk zijn blogs voor SEO?

Blogs zijn belangrijk voor SEO voor website verkeer en keyword rankings. Hoe meer blog posts u publiceert en optimaliseert voor SEO, hoe hoger uw webpagina’s zullen worden weergegeven op de resultatenpagina’s van zoekmachines. Een blog is belangrijk voor SEO omdat meer mensen uw bedrijf zullen vinden via organisch zoeken.

Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg als het gaat om het verbinden van de punten tussen zoekmachine optimalisatie en een blog.

Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen die u zult ontvangen door gebruik te maken van de kracht van SEO en een blog op uw website.

Prijzen voor het schrijven van blogs

Blogs laten schrijven kan bij ons voor een betaalbare prijs:

Een blog van 700 tot 750 woorden: € 25

Een blog van 1400 tot 1500 woorden : € 35

Bestel hier je blog(s)

 

We kunnen de blogs meteen plaatsen op één van onze sterke websites

De prijs voor het plaatsen van een blog € 50 (voor 1 blog)

Kies je voor min 10 blog plaatsingen komt de prijs op € 40 per blog

 


 

Waarom zijn blogs zo belangrijk?

Blogs laten schrijvenJe hebt maar een paar seconden om een ​​oogverblindende eerste indruk te maken op je blog. Bij Seobureau gelegen in Vlaanderen weten we dat blogs laten schrijven een solide en consistente strategie is. Niet alleen is blogs laten schrijven goed voor je SEO maar uw bloglezers zal ook verleid worden om terug te blijven komen voor meer! Bedrijven die consequent blogs schrijven als onderdeel van hun contentmarketing, ontvangen volgens HubSpot maandelijks 67% meer leads dan bedrijven die dat niet doen . Het ontvangen van meer leads komt van sterke SEO (zoekmachineoptimalisatie) en wordt gewaardeerd door zoekmachines. SEO is dat snufje zout dat de meeste bedrijven niet aan hun mengsel toevoegen en het is de praktijk die zowel de kwaliteit als de kwantiteit van het websiteverkeer van een bedrijf verhoogt .

Als uw bedrijf hoog op de eerste pagina staat van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing, heeft u de mogelijkheid om meer aandacht te trekken. Van daaruit is de kans dat een consument op uw website klikt veel groter. Hoe vergroot je deze kansen zonder duizenden dollars per maand uit te geven aan advertenties? Bloggen! Maar zelf dat doen is haast onmogelijk. Blogs laten schrijven is de oplossing.

Hier zijn 4 redenen waarom de blog van uw bedrijf er nog steeds toe doet en de belangrijke componenten waarmee u rekening moet houden om de SEO van uw website te verbeteren:

Verhoogt organisch zoeken

Wist je dat 70-80% van de mensen betaalde zoekresultaten negeert en ervoor kiest om alleen op organische zoekresultaten te klikken? Zie biologisch zoeken als uw kruidenierswaren. Organisch zoeken is een typische zoekopdracht in zijn natuurlijke vorm. Dit betekent geen betaalde advertenties, geen veilingen en geen enkele bieding om uw bedrijf op een toppositie te krijgen. Elke keer dat u een nieuwe blogpost schrijft, maakt u een nieuwe URL voor uw site – en elke nieuwe URL is een nieuwe kans voor uw website om te worden gerangschikt in een zoekopdracht.

Hoewel bloggen tijd kan en zal kosten, kunt u zorgvuldig trefwoorden en onderwerpen opstellen waardoor u er niet alleen als een expert in uw branche uitziet, maar waarmee u ook hoger in de zoekmachines komt te staan.

Bij D&Co maken we zorgvuldig blogonderwerpen en titels door te denken als een zoeker. Bijvoorbeeld onze Internationale Sushi Dag vs. Nationale Sushi Dag? Vier beide! blogpost blijft nog steeds het geschenk dat blijft geven als het gaat om onze restaurantklanten! Als je National Sushi Day googlet, zul je ons zeker bovenaan de eerste pagina zien.

Creëert nieuwe inhoud

Hoe verser de inhoud, hoe frequenter de indexering. Hoe meer u uw sociale mediaplatforms of site bijwerkt met artikelen, downloads en nieuwe webpagina’s, hoe vaker een zoekmachine uw website bezoekt en bevoordeelt.

Zoekmachines waarderen en geven de voorkeur aan bijgewerkte en relevante inhoud. Uw startpagina en bestemmingspagina’s zouden zelden moeten veranderen, dus als u zich aan een wekelijkse blog houdt die de meest relevante onderwerpen bevat, kunt u een relatie met uw lezers opbouwen en nieuwe inhoud bieden die zoekmachines kunnen indexeren. Zorg ervoor dat het inhoud van hoge kwaliteit is!

Bevat backlinking

Backlinking verwijst naar links die zijn opgenomen op een website die verbinding maken met een andere gerespecteerde website. Een gemeenschappelijke link werkt op twee manieren: om nieuwe webpagina’s voor websites te vinden en te maken en om zoekmachines te helpen erachter te komen hoe deze links in de resultaten van een zoeker kunnen worden gerangschikt.

Om correct en efficiënt te backlinken, moet men een gerenommeerde site opnemen die aansluit bij uw huidige onderwerp en stelling. In de woorden van Matt Cutts, huidige beheerder van de US Digital Service en voormalig hoofd van Webspam bij Google: “Linkbuilding is zweet plus creativiteit.”

Backlinking helpt bij het creëren van relaties met andere websites om die van u te helpen groeien. Het werkt nog beter als je die website in ruil daarvoor je site laat vermelden.

Bouwt geloofwaardigheid op

Met blogs laten schrijven kan uw bedrijf spreken over relevante onderwerpen binnen uw branche. Blogs tonen authenticiteit en bouwen geloofwaardigheid op bij huidige en potentiële klanten en zoekmachines. Bedrijven die bloggen, hebben meer manieren om gevonden te worden, te informeren en hun gedachten en perspectieven te delen.

Wanneer u een reputatie opbouwt en een gezaghebbende stem creëert, krijgt u meer websiteverkeer en terugkerende bezoekers. Dat laat Google op zijn beurt zien dat mensen zich aangetrokken voelen tot uw website en verhoogt uw autoriteitsniveau in hun algoritme.

Door de basisprincipes van SEO en bloggen te begrijpen, is ons team hier om u te begeleiden. Ben je klaar om je te onderscheiden van de massa? Na jarenlang blogs schrijven, weten we wat werkt en zijn we klaar om je blogstrategie op gang te brengen.

Blogs laten schrijven, wij doen het aan € 25 voor een tekst van ongeveer 700 woorden en € 35 voor ongeveer 1400 woorden.