blogs laten plaatsen

Blogs laten plaatsen? Dan ben je hier aan het perfecte adres. Ons team plaats blogs op internationale websites met een hoge DA en DR waarde. De meeste SEO bedrijven in Vlaanderen en Nederland plaatsen blogs op externe .be of .nl domeinen. Wij doen het anders, wij kiezen resoluut voor internationale .com domeinen.

Blogs laten plaatsen op internationale websites

Door het plaatsen van blogs op internationale domeinen  zullen uw zoekwoorden en uw website voor Google veel interessanter worden dan wanneer de blog op een Belgische of Nederlandse domein staat. We kiezen er ook voor om onze blogs te schrijven in het Engels maar uiteraard zal uw zoekwoord in het Nederlands staan, anders kan het zoekwoord geen waarde krijgen. Engelse blogs hebben natuurlijk een veel groter bereik dan blogs in het Nederlands geschreven. Gewoonweg omdat er meer mensen Engels spreken en lezen dan Nederlands. Google waardeert blogs in het Engels meer dan wanneer de blogs in onze moedertaal worden geschreven. Wanneer er veel geschreven wordt over uw website in het Engels in combinatie met verschillende sterke zoekwoorden die gekoppeld worden dan wordt uw website interessanter voor Google en zal uw ranking sterk toenemen!

De websites waarop wij onze blogs plaatsen hebben een zeer sterke Domein Rating van minimaal 70 DR per blog. Door het toepassen van onze internationale blog techniek zal uw webite een enorme boost krijgen. U zal  binnen een paar weken al een groot verschil zien!

Combinatie van schrijven en plaatsen

Bij ons hoeft u geen artikelen door een externe copywriter laten schrijven. Wij schrijven de artikelen en plaatsen ze op onze websites. Het enige wat u moet doen is de zoekwoorden bepalen. Blogs laten plaatsen kan inderdaad zeer eenvoudig zijn.

Blogs laten plaatsen zijn een zeer efficiente manier om uw website organisch te laten stijgen in de Google.  Het Google algoritme reageert sterk op bedrijven waar veel over geschreven wordt. Bedrijven die dus blogs laten plaatsen hebben een voordeel op de concurrentie. Blogs laten plaatsen over uw bedrijf is zeer interessant voor het algoritme.

Onze manier van linkbuilding werkt ook zeer goed op uw zoekwoorden.

Hoe gaan we te werk?

blogs laten plaatsenAls je een blog pakket besteld mag u zelf vijf zoekwoorden uitkiezen die u wil laten stijgen in Google. De door u gekozen zoekwoorden plaatst ons team dan in de blogs. Achter deze zoekwoorden plaatsen wij backlinks naar uw website, hierdoor wordt niet alleen uw website interessanter voor Google, maar ook al uw zoekwoorden. De websites waarop Ranking Results zijn blogs plaatst zijn allemaal van hoge kwaliteit (minstens 75+ DR) en zijn allemaal https beveiligd. Aan deze beveiliging hecht Google veel waarde, waardoor de resultaten nog beter uitpakken. Al onze blogs zijn handgeschreven, minimaal 500 woorden lang, branche gerelateerd, uniek van elkaar en geven uw website gegarandeerd een boost!

 

Onze blog pakket prijzen

Blogs laten plaatsen hoeft niet duur te zijn, wij vragen geen 25 euro of meer voor een blog. Wij werken effiecent en betaalbaar.

 

Blog Pakket 1
€ 75
Levertijd ongeveer 3 dagen
Wij schrijven 3 unieke artikelen in het Engels en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DA en DR 40+
Bestel Blog Pakket 1
Blog pakket 2
€ 200
Levertijd ongeveer 7 dagen
Wij schrijven 8 unieke artikelen in het Engels en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DA en DR 40+
Bestel Blog Pakket 2
Blog pakket 3
€ 450
Levertijd ongeveer 15 dagen
Wij schrijven 20 unieke artikelen in het Engels en publiceer deze op hoge kwaliteitssites DA en DR 40+
Bestel Blog Pakket 3

 

Contacteer ons

Blogs laten plaatsen is de manier om uw website een flinke boost te geven. Contacteer ons voor meer info bel: + 32 495 21 45 83, mail: info@back-links-kopen.nl of bestel meteen een blogpakket.